100 Potentialer
Grundskole

I bliver inddelt i grupper af 4 designere. Her bruger i 20 minutter på at designe jeres eget cirkulære produkt ud fra den designopgave I får tildelt. Når de 20 minutter er gået, går I over til en anden designgruppe, som I skal præsentere jeres produktidé for. Brug gerne et whiteboard eller papir til at illustrere jeres produkt og hvordan det skal bruges.

Gruppeopgaver

Gruppe 1

Gruppe 1

En ny producent af smartphones vil gerne udbyde markedets mest cirkulære mobil, og har hyret de bedste til at løse den opgave - jer!

Gruppe 2

Gruppe 2

I er et designhold hyret af en stor møbelproducent, da de vil gerne gøre deres spiseborde mere cirkulære.

Gruppe 3

Gruppe 3

I arbejder alle for en stor tøjkæde der sælger hurtig mode, til billige penge. I har længe tænkt på om ikke det kunne gøres mere cirkulær, og I foreslår derfor ledelsen en mere cirkulær måde, at producere et par jeans.

Gruppe 4

Gruppe 4

I ejer sammen en lille hip cirkulær butik i København, hvor I designer produkter uden emballage og skadelige kemikalier. I skal netop til at designe en ny shampoo, og diskuterer hvordan den skal designes.

Gruppe 5

Gruppe 5

En stor producent i USA har hørt at vi er ret gode til at designe i Skandinavien, og har bedt jer designe en mere cirkulær tandbørste.

Gruppe 6

Gruppe 6

Hvad er en tandbørste uden tandpasta? I har meldt jer til et iværksætterprogram og skal præsentere jeres innovative "zero waste" tandpasta, og I skal forklare hvorfor den er så cirkulær.

100 Potentialer støttet af Villum Velux